Το τουρνουά ακαδημιών θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις των Σχολών Πασκάλ στη Λευκωσία μεταξύ 30 Απριλίου και 2 Μαΐου και αφορά παιδιά γεννημένα από το 2007 μέχρι το 2012 

Λίγες εβδομάδες έχουν απομείνει για το πρώτο Pascal Football Cup, που θα λάβει χώρα στα γήπεδα των Σχολών Πασκάλ στη Λευκωσία, το τριήμερο 30/4-2/5. Στο τουρνουά θα συμμετέχουν ακαδημίες με παιδιά γεννημένα μεταξύ 2007-2012, οι οποίες θα χωριστούν σε έξι ηλικιακές κατηγορίες. Σε κάθε κατηγορία θα συμμετέχουν 10 ομάδες, οι οποίες θα χωριστούν σε δύο ομίλους των πέντε ομάδων. Οι ηλικίες U12, U10 και U8 θα δώσουν τους αγώνες των ομίλων την Τρίτη 30 Απριλίου και οι ηλικίες U11, U9 και U7 την Τετάρτη 1 Μαΐου. Οι τελικοί όλων των ηλικιακών κατηγοριών και οι απονομές θα διεξαχθούν την Τετάρτη 2 Μαΐου.

Οι προπονητές των ομάδων θα έχουν δικαίωμα σε απεριόριστες αλλαγές κατά τη διάρκεια των αγώνων, έτσι ώστε όλα τα παιδιά που θα εγγραφούν στο τουρνουά να ζήσουν τη χαρά της συμμετοχής, σε μία μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία. Οι διοργανωτές έχουν προνοήσει έτσι ώστε οι ομάδες με ένα αντίτιμο των €5 να γευματίσουν στο εστιατόριο των εγκαταστάσεων των Σχολών Πασκάλ. Οι επαγγελματίες των Σχολών θα ετοιμάσουν ένα ειδικά διαμορφωμένο μπουφέ για τα παιδιά που θα συμμετέχουν στους αγώνες.

Οι γονείς που θα συνοδεύουν τα παιδιά θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες και να απολαύσουν τις διάφορες υπηρεσίες στις εγκαταστάσεις της Σχολής. Θα υπάρχουν επίσης και αρκετά διαδραστικά παιχνίδια για όλα τα παιδιά που θα βρίσκονται στο χώρο.

Η λήξη προθεσμίας των εγγραφών, για τις οποίες θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, του Pascal Football Cup είναι στις 19 Απριλίου και της υποβολής ρόστερ στις 26 Απριλίου. Την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί και η κλήρωση των ομίλων, η οποία θα είναι ανοικτή για το κοινό. Η ώρα και η τοποθεσία της κλήρωσης θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές για το πρώτο Pascal Football Cup στο www.pascalfootballcup.com και στο τηλέφωνο +35799005124