Εγκαταστάσεις

H Σχολή Πασκάλ στη Λευκωσία διαθέτει νηπιαγωγείο, δημοτικό σχολείο και αγγλόφωνη και ελληνόφωνη σχολή. Είναι η μεγαλύτερη εκπαιδευτική σχολή στην Κύπρο, φιλοξενώντας παιδιά όλων των ηλικιών στις σχολές της.

Οι εγκαταστάσεις της Αθλητικής Σχολής Πασκάλ στη Λευκωσία διαθέτει όλα όσα χρειάζονται οι νεαροί αθλητές τόσο για να εξελίσσονται όσο και για να περνούν ευχάριστες ώρες κατά τη διάρκεια της άθλησης τους. Ωθώντας έτσι τα παιδιά προς τον αθλητισμό και τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Η Σχολή Πασκάλ διαθέτει τρία γήπεδα ποδοσφαίρου: (90Χ50) με συνθετικό χλοοτάπητα, ένα καινούριο (00Χ00) με συνθετικό χλοοτάπητα και ένα γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα στις διαστάσεις της UEFA B. Στο χώρο υπάρχουν επίσης αποδυτήρια για αθλητές και διαιτητές, γήπεδο καλαθόσφαιρας, πισινά ολυμπιακών διαστάσεων και χώρος στάθμευσης για 100 αυτοκίνητα. Στις εγκαταστάσεις της Σχολής υπάρχουν επίσης εστιατόριο, pool bar και η καντίνα η οποία θα προσφέρει διάφορα snacks για όλους τους παρευρισκόμενους κατά τη διάρκεια του τουρνουά.